Termékek Menü
+36 70 746 3524

Bóna László: Intimitásaink

Ár:
6.000 Ft
Cikkszám: 9786155414411

Bóna László: Intimitásaink – kettő az egyben: egy homeopátiától mentes és egy hozzá tartozó homeopátiás szemléletű könyv

Leírás és Paraméterek

Egy több szempontból is különleges kötetet tart kezében az olvasó. Különleges, mert ezúttal a szerző azokat is megszólítja, akiknek az érdeklődési körén ez idáig kívül esett a homeopátia. A könyv első kötetében homeopátiától mentesen olvashatjuk Bóna László gondolatait a mai ember intimitásáról, vagy éppen folytonos sóvárgásáról az intimitás iránt.

De a homeopátiás rész is tele van érdekes és különleges meglátásokkal: ahogy azt a szerző korábbi sokdimenziós homeopátiás köteteiben megszoktuk, ezúttal is számos alig ismert szert hoz látótávolságba, ugyanakkor jól ismert szereket egészen új vonatkozásban is megismerhetünk. Ám a legnagyobb erénye ennek a munkának, hogy a homeopátiának olyan irányzatairól is szó esik, amelyek Magyarországon mostanáig kevéssé voltak ismertek (a C4-es triturációra épülő, illetve az arborivital homeopátia), és a magyar nyelvű közönség e kötet tolmácsolásában találkozhat először ezen irányzatok részletes leírásával.