Termékek Menü
+36 70 746 3524

Bóna László: Virágzó kert az ember

Ár:
8.000 Ft
Cikkszám: 9786155414350

Bóna László: Virágzó kert az ember

Mikroorganizmusok és emberi kapcsolatok

Vírusok, baktériumok, gombák, élősködők. Hormonok. Fertőzés és fertőtlenítés

Leírás és Paraméterek

Vajon milyen hatással vannak betegségeink emberi kapcsolatainkra? És milyen hatással vannak emberi kapcsolataink betegségeinkre? 
Éveken át több ezer ember homeopátiás kezelésének és gyógyulási folyamatának tükrében követhettem a betegségeik története és az élettörténetük közti összefüggéseket. Megfigyeltem, hogy az úgynevezett kórokozók – a gombák, baktériumok, vírusok és élősködők, de még a magunk által termelt hormonjaink is – egymástól jól elkülöníthető betegségtípusokhoz köthetők, és hogy mindegyik mögött más és más, de egymástól jól megkülönböztethető speciális élethelyzet, életváltozás áll. 
Megfigyeléseimet és azokból leszűrt következtetéseimet a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság keretei közt 2010/2011-ben egy éven keresztül előadások formájában osztottam meg, majd négy kötetben írásban is összefoglalva kiadtam 2013-ban. Ebben a könyvben ennek a négy kötetnek az egybeszerkesztett változata található összefüggőbb, olvashatóbb formában, kihagyva a csak szűkebb szakmai közönség számára érthető részeket, és törekedve arra, hogy a benne rejlő összefüggések tanulságai érthetők legyenek minden fogékony, érdeklődő olvasó számára.