Termékek Menü
30/2003544

Homeopátia és a gyermek

Ár:
1.480 Ft
Cikkszám: 9789639695870

Dr. Jacques Boulet

Milyen a jó tanácsadó könyv, ha gyermekről, betegségekről és homeopátiáról szól?

Legyen könnyen forgatható, logikus, egyértelmű ajánlásokkal. Dr. Jacques BOULET négygyermekes családapaként érzi át többek közt a lázzal járó betegségek, fülfájások, ekcéma, alvási nehézségek problémáját, miközben több évtizedes gyermekorvos-homeopata tapasztalatait osztja meg az olvasóval. A betegségek abc-sorrendben, könnyen kereshetően szerepelnek a könyvben, rövid általános leírással, ápolási tanácsokkal és pontos szerajánlással.

Leírás és Paraméterek

Ez a kiadvány gyakorlati jellegű homeopátiás tanácsokkal látja el a gyermekéről gondoskodó olvasót, ami nem helyettesíti, de kiegészítheti az orvosi kezelést és a gyógyszerészi szerajánlást. A kiadványban megtalálhatók a leggyakrabban alkalmazott homeopátiás szerek, valamint klinikai indikációik és alapanyaguk leírása is.

Dr. Jacques BOULET francia gyermekorvos már több mint húsz éve. Több gyógyszerész és orvos szakon is homeopátiát oktat hazájában, egyben a nemzetközi Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Szervezet (CEDH) igazgatója. Számos homeopátiás témakörben megjelent mű szerzője. A könyv dr. Zarándi Ildikó belgyógyász, homeopátiás orvos, a CEDH Hungária Homeopátiás Oktató Szervezet igazgatója szakmai lektorálásával és ajánlásával kerül a boltokba.

Kiadó Spring-Med Kiadó
Megjelenés éve 2008
Oldalszám 144 oldal
Kötés karton
ISBN 9789639695870