Termékek Menü
30/5727067

Homeopátia és a várandós nő

Ár:
1.480 Ft
Cikkszám: 9789639914315

Dr. Claudette Rocher

A gyermekvárás időszakában előtérbe kerülnek a természetes, szelíd gyógymódok.

A homeopátia számos lehetőséget kínál a várandósság idején felmerülő problémákra, legyen az reggeli rosszullét, emésztési probléma, esetleg allergia, vagy légúti megbetegedés, melyre nem szeretnénk hagyományos gyógyszert szedni.

Leírás és Paraméterek

A könyvben a betegségek, panaszok és az ajánlott homeopátiás gyógyszerek ABC sorrendben szerepelnek.

A leggyakoribb betegségek, illetve orvosi vizsgálatra okot adó panaszok (hányinger, alvászavarok, keringési problémák) mellett megtalálhatók azok a tanácsok, amelyek segítségével – az orvosi vizsgálatra várva – könnyebben megfigyelhetők a tünetek, és egyszerűbben megtalálható a megfelelő homeopátiás kezelés.

A homeopátiás gyógyszerek alkalmazási javallatukkal és alapanyaguk feltüntetésével együtt kerülnek bemutatásra.

A könyv szerzője Dr. Claudette ROCHER, nőgyógyász. 36 éves nőgyógyászati gyakorlata mellett a franciaországi Homeopátiás Képző és Fejlesztési Központban (CEDH) a homeopátia nőgyógyászati alkalmazásának oktatója. Dr. Rocher tagja a délkelet-franciaországi Rhône-Alpes tartomány Nőgyógyászati Kollégiumának.

A kiadvány Dr. Szabadka Ödön szülész-nőgyógyász, homeopata orvos szakmai lektorálásával és ajánlásával kerül a boltokba. A könyv függelékében Dr. Ördög János, a Jászberényi Kórház szülész-nőgyógyász főorvosa foglalja össze a homeopátia szülészeti alkalmazásának magyarországi tapasztalatait.

Kiadó Spring-Med Kiadó
Megjelenés éve 2009
Oldalszám 128 oldal
Kötés karton
ISBN 9789639914315