Termékek Menü
+36 70 746 3524

Réczey Kata: Egy új esély

Ár:
5.000 Ft
Cikkszám: 9786155414336

Vajon milyen embernek lenni a Földön? Embernek születni, emberként élni, és hogyan lehet legmélyebb emberi lényünkben sérülni? És gyógyulni?

Réczey Kata pszichológusként és homeopata gyógyítóként ebben a könyvében a matridonal szereket kutatja, azokat a szereket, amelyeket az anya ajándékainak neveznek. Milyen választ kapunk az emberi lét alapkérdéseire, ha homeopátiás módon, vagyis hígítva és dinamizálva esszenciákat készítünk magzatmázból, magzatvízből, köldökzsinórból, az ösztrogén hormonból vagy a kötődésért felelős oxytocin hormonból? Mit figyelhetünk meg ezeket beszedve? Hogyan segíthet és válhat ajándékká életünk bármelyik szakaszában az, amit az anyától kapunk?

OLVASS BELE

Leírás és Paraméterek

Réczey Kata a mélyére ás az anya ajándékaiból készült szereknek, mindezeket filozofikus perspektívában foglalja össze a számunkra, és saját gyógyítói gyakorlatából vett esetekkel mutatja be, milyen is embernek lenni ebben a világban.

Szívből ajánlom a szellemi kalandra vágyó olvasóknak és a gyógyítás gyakorlatában útkereső orvosoknak és gyógyítóknak egyaránt.

Bóna László