Termékek Menü
+36 70 746 3524

Peter Chappell: Lelki gyógyítás homeopátiával

Ár:
6.000 Ft
Cikkszám: 9786155414008

Peter Chappell: Lelki gyógyítás homeopátiával

Ez volt az első magyar nyelven kiadott könyv az érzelmi megrázkódtatások homeopátiás gyógyításáról. Most hosszú idő utána a Vis Vitalis Kiadó gondozásában újra az olvasók kezébe kerülhet ez a fontos, hiánypótló mű.

Leírás és Paraméterek

Peter Chappell elsőként utazott Magyarországra, mihelyst Magyarországon szabaddá vált a homeopátia gyakorlása és tanítása. Ma a Magyarországon legrégebb óta praktizáló homeopata orvosok többsége személyesen is találkozott vele, tőle is tanulhatta a szakmát és azt, hogy egy életre szólóan el tudtak köteleződni a homeopátiás gyógyítás mellett, az nagyban köszönhető Peter Chappell szuggesztivitásának, lelkesedésének és annak a szeretetnek, amely belőle áradt. Ahogy beindulni látta Magyarországon a homeopátiát, tovább ment Romániába, hogy egy nemzetközi alapítvány támogatásával árvaházban gyógyítson beteg gyerekeket. Jelenleg is tanít Angliában, az egyik legnevesebb homeopátiás iskola tanáraként és mindmáig gyakorló homeopata orvosként is dolgozik.

A Lelki gyógyítás homeopátiával című könyvéből ugyanaz az átszellemültség és elkötelezettség árad, mint személyes jelenlétéből, tanításából. Ez a könyv a legelső könyvek közt jelent meg Magyarországon  a homeopátiáról, több ezer példányban kelt el, és mára már több generáció is mondhatja, hogy ennek a könyvnek a hatására kezdett el homeopátiával foglalkozni , azzal gyógyítani vagy azzal gyógyulni. A könyv évekig hiányzott a könyvesboltok polcairól. Most a Vis Vitalis Kiadó gondozásában, változatlan utánnyomásban újra az olvasóközönség kezébe kerülhet.

Ajánlhatjuk mindazoknak, akik betegségükre hatékony, alternatív megoldást keresnek.

Akik kézbe akarják venni saját gyógyulásukat, felelősséget éreznek szeretteik egészsége iránt és szeretnének az egészségről átfogóan, széles látókörűen gondolkodni.

Akik hallottak a homeopátiáról, de nem tudták, miből, honnan tudnának egyszerűen, érthetően a közelébe férkőzni. Ha valaki azt kérdezi, milyen könyv lehetne az első, amelyből a homeopátiát megérti és bele is tud kezdeni a tanulásába, akkor ezt ajánlanánk.

Ajánlanánk azoknak is, akik már homeopátiával gyógyulnak vagy gyógyítanak, és olyan könyvet keresnek, amellyel könnyen és érthetően meg tudják mutatni másoknak a homeopátia lényegét. Ha valaki azt kérdezi, milyen könyvet adjak annak a kezébe, akit szeretnék meggyőzni arról, hogy betegségével forduljon homeopata gyógyítóhoz, de az illető kételkedik és semmit sem tud a homeopátiáról, akkor ez a könyv a legmegfelelőbb a számára.

A könyv válaszol a kétkedők kétségeire, az olvasóban felmerülő kérdésekre, éppen akkor válaszol, amikor a kérdések felbukkannak benne olvasás közben, mintha jól ismerne minket.

Átfogó képet mutat be az emberi életről, a sorsról, a legegyszerűbb példákkal magyarázza el a homeopátiát, és még segítséget is nyújt ahhoz is, miként lehet elkezdeni a gyakorlatban a homeopátiával való gyógyítást. Ismerteti a legalapvetőbb szereket, és tanácsot ad az egyszerűbb és általánosabb betegségek kezeléséhez, gyakorlati útmutatót nyújt szerválasztási kérdésekben, adagolásban.

Olyan könyv, amit az ember szüntelenül elővesz, a hétköznapok részeként használja, és újra és újra elcsodálkozik tiszta logikáján és éleslátásán, az élet egyszerű megértésén.

Szellemi és testi egészséget szolgáló ajándék ez a könyv magunknak és másoknak is egyaránt.

Kiadó Vis Vitalis Kiadó
Megjelenés éve 2013
Oldalszám 308 oldal
Kötés karton
Formátum A5
ISBN 9786155414008