Termékek Menü
+36 70 746 3524

Bóna László: Párhuzamos valóságok

Ár:
6.000 Ft
Cikkszám: 9786155414329

Bóna László: Párhuzamos valóságok

A hermetikus homeopátia alapjai – szerintem

A 2014/15-ben a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság klubjain elhangzott előadások kibővített és szerkesztett változata

OLVASS BELE!

Leírás és Paraméterek

Bóna László Párhuzamos valóságok. A hermetikus homeopátia alapjai című könyvében a korábbi írásaiból megismert homeopátiás gondolatait a hermetikus hagyományon keresztül helyezi új megvilágításba. Az egyes előadások a világ alapelemeire fókuszálnak, azokat helyezik egy szellemi, kozmikus rendbe, az alkímia rendszerébe, hogy eddig nem ismert aspektusokkal gazdagítsák azokat. Só, higany, kén – jól ismert homeopátiás szerek, amelyek radikálisan új megvilágításba kerülnek, ha a három teremtő princípium egyikeként nézünk rájuk. De nézhetünk rájuk úgy is, mint az ősi Egy három részre szakadt elemeire, mely ősprincípiumoknak a hét teremtő folyamaton keresztül megszülető egysége a gyógyulás legmélyebb szellemi megvalósulását hordozza.

Mit jelent egy adott szer okozta állapot, ha eredetmítoszként tekintünk rá? Ha megértem egy szerhatás evolúcióját, attól a pillanattól fogva értem a hozzá hasonló sorsban osztozó ember saját jóllétéért folytatott belső törekvését, és megértem azt is, mitől hangolódik el és betegszik meg. Ezek a megértések a mindennapi gyógyítói tapasztalást alapvető módon mélyítik el és határozzák meg.

„A homeopátia mégsem nosztalgia, hanem az emberiség legmélyebb világképéből ered, megőrzi azt és átmenti a jövőnek, amikor majd az emberiség túljut azon korszakán, hogy kizárólag anyagelvűen értelmezze a világot.”