Termékek Menü
+36 70 746 3524

Utak a hegycsúcsra - Jeremy Sherr interjú

Ár:
2.000 Ft
Cikkszám: 9786155414145

Utak a hegycsúcsra

Beszélgetés Jeremy Sherr homeopata gyógyítóval, kutatóval, tanárral a homeopátia legalapvetőbb kérdéseiről

"A hegy megmászását a hegy aljának bármelyik pontjáról elkezdhetjük. Választhatunk egy jó utat és egy sokkal nehezebb utat is. De ha megtettük az első lépést fölfelé, tehát megtörtént az első szerfelírás, akkor intelligensen követnünk kell a következő állomásig, aztán a következőig és így tovább… amíg elérünk a hegy tetejére. Többféle út vezet a csúcsig. A homeopátia tudománya abban áll, hogy az alapelveket megértve és ezeket felhasználva történik a második szer felírása, és onnan tovább haladva kísérjük az esetet egészen a gyógyulásig." (Jeremy Sherr)

Leírás és Paraméterek

2008 nyarán egy sorozat részeként Manish Batia készített interjút Jeremy Sherr-rel, a kortárs homeopátia világának egy legjelesebb képviselőjével, a homeopátia filozófiájának avatott ismerőjével, tanítójával, saját iskolájának, a Dynamis Schoolnak a vezetőjével, amely iskola évtizedek óta végzi fáradhatatlanul újabb és újabb homeopátiás szerek vizsgálatát, gazdagítva ezzel a természetismeretünket és hozva sok ezer embernek újabb lehetőséget gyógyulásra.

A Vis Vitalis Kiadó Jeremy Sherr első magyarországi látogatásának alkalmából adja közre magyar nyelven ezt a kis interjú kötetet, melyben Jeremy Sherr sorra állást foglal a homeopátia világának legalapvetőbb elméleti és gyakorlati kérdéseiben.

Kiadó Vis Vitalis Kiadó
Megjelenés éve 2014
Oldalszám 40 oldal
Kötés puha
Formátum A5
ISBN 9786155414145