Termékek Menü
+36 70 746 3524

Szignatúra_1 homeopátiás folyóirat

Ár:
2.000 Ft
Cikkszám: 9772498894003

Szignatúra

„A Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság és a Vis Vitalis Kiadó ezzel az első számmal ünnepélyesen útjára bocsátja közös kiadású homeopátiás szemléletű folyóiratát, a Szignatúrát.

Célja, hogy minél szélesebb olvasóközönséggel ismertesse meg a homeopátiát mint gondolkodásmódot, mint a világnak, a természetnek egyfajta szemléletét, az élet működésének sajátos igazságát.”

Bóna László: Az Olvasó köszöntése

Leírás és Paraméterek

 

„Tehát az akut gyulladásos állapotokat már gyermekkortól nagyon óvatosan kell kezelni annak érdekében, hogy az immunrendszer ne kényszerüljön kompromisszumokra. Ugyanakkor itt azt az elgondolást is felvetjük, miszerint minden krónikus, degeneratív betegségnek szubakut gyulladásos jellege is van, és a »gyulladás« jelenti bármely betegség legfontosabb közös paraméterét.”

George Vithoulkas: A betegségek kialakulásának folytonossága – egységes elmélet

A cikkben jelölt hivatkozások innen letölthetők.

 

„Az érdekel minket, hogy az emberiséget, és külön az egyént megbetegítő végső kórképek nem tekinthetők-e patológiás események láncolatának, melyek akut betegségekként kezdődtek, és krónikus, leépítő betegségbe torkolltak.” George Vithoulkas: A betegségek kialakulásának folytonossága – egységes elmélet

 

“A rovarok egyik fontos jellemzője a transzformáció. Az imágó, vagyis a kifejlett rovar alapvetően különbözik a lárvaállapottól, a korai fejlődési szakasztól. A legnagyobb különbség az, hogy – eltekintve néhány nagyon ritka esettől, amikor az utolsó lárvaállapotnak is van szárnya – csak az imágó tud repülni.”

Peter Fraser: Az vagy, amit megeszel

 

“Az átalakulás központi téma a Rovarszerekben, a szerkép nagy része az átalakulásra való felkészülést, és magát az átalakulás folyamatát mutatja. Ezt jól jelzi, hogy a lárvaként fogyasztott növényhez való kapcsolódás még akkor is nagyon hangsúlyos, ha a homeopátiás szer a kifejlett rovarból készült.”

Peter Fraser: Az vagy, amit megeszel