Termékek Menü
+36 70 746 3524

Peter Fraser: Madarak

Ár:
7.000 Ft
Cikkszám: 978155414169

Peter Fraser: Madarak - Az Ég szabadsága felé

A Madárszerek rövid idő alatt nagy szerepet kaptak a napi homeopátiás gyakorlatban. Az általános madárkép talán viszonylag jól ismert, a különböző fajok közötti különbségek azonban aprók, és nehéz lehet őket pontosan megragadni.

Ez a könyv negyven különböző szerképet foglal össze, köztük olyanokat is, melyekről máshol nincs könnyen hozzáférhető információ. Ismerteti a madarak fontos közös jellemzőit, és bemutatja, hogy ezek a tulajdonságok hogyan nyilvánulnak meg a Madárszerekben. Ezután egyesével számba veszi a szereket, részletesen bemutatva, hogy bizonyos témák az egyik Madárszerben nagy hangsúlyt kapnak, míg más madaraknál kevésbé lényegesek. A könyv tárgyalja az egyes madárcsaládok egymáshoz való viszonyát, illetve a ragadozó és zsákmánya között megjelenő kapcsolatot is. 

Leírás és Paraméterek

Világok közötti átjárás

Mindazon szerek, melyek a Tenger, a Föld, és az Ég Világa vagy az Alvilág között mozognak, különösen erőteljes kapcsolatban állnak az átalakulásokkal. E mozgások dinamikáját megértve könnyebben felismerhető az egyes csoportok általános képe, és egyszerűbben megtaláljuk azokat a finom különbségeket, melyek alapján differenciálni tudunk a csoportok tagjai között. A transzformációval jellemezhető csoportok: a Rovarok, a Madarak, a Pókok, a Kígyók, a Tejek, a Drogok és a Fák. 

Kiadó Vis Vitalis Kiadó
Megjelenés éve 2015
Oldalszám 260 oldal
Kötés puha
Formátum A5